3. razred v Mini cityju

V Mini City-ju mi je bilo zelo lepo. Videli smo osem postaj. Najbolj mi je bila všeč trgovina. Videli smo porodnišnico. Všeč mi je bilo tudi, ko smo telovadili. (Tia)

V Mini City-ju je mi bilo všeč. Lepo mi je bilo v delavnici. (Vid)

Izlet v Ljubljano mi je bil zelo všeč. V Mini city-ju so imeli veliko zanimivih delavnic. V porodnišnici mi je bilo najlepše. Tam smo previjali dojenčke. V Deželi napolitank smo spoznali iz česa se naredi napolitanka. Ko smo končali z delavnicami, smo šli lahko v nakup. Kupila sem si igračko zebro, ki sem ji dala ime Mavrica. Ta izlet si bom zapomnila. (Manca)

Zabavno je bilo, ko smo igrali nogomet, gledali TIKTOK, gradili hišo in lepo je bilo, ko smo se igrali, da smo popravljali avto. (Gašper)

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo »laufali« avto, snemali Dnevnik in zidali. Bili smo tudi v Hiši napolitank. Na koncu sem si kupil »metke«. (Luka)

Razdelili smo se v dve skupini. Čistili smo sliki. Bili smo v trgovini. Gradili smo hišo. Popravljali smo avto. Lahko smo si vzeli jopiče. Previjali smo dojenčke. Izvedeli smo, iz česa so napolitanke. Kupili smo si igrače ali obeske za ključe. (Tamara)

Dosti smo se vozili. Bilo mi je všeč. Spoznavali smo poklice. Všeč mi je bilo pri mehaniku. In kupil sem si obesek za ključke. (Jaša)

Lepo mi je bilo, ko smo bili v studiu, v »šopingu«, v avto-hiši in ko smo gradili zid. (Gal)

Lepo je bilo, ko smo bili v trgovini, v telovadnici in v TV studiu. V porodnišnici je bilo brezzvezno. (Leon Maj)

PRILAGODI VIDEZ STRANI